Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει το δίλημμα που αντιμετωπίζει με την κόρη της True

Η Khloe Kardashian μιλάει για το δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή με την τρίχρονη κόρη της True.

Η 37χρονη σταρ του ριάλιτι λέει ότι θα μετακομίσει στο νέο της σπίτι σε λίγους μήνες και θέλει να βοηθήσει τη μετάβαση της True σε ένα νέο σπίτι, κάνοντάς της δώρο ένα κατοικίδιο.

Το μόνο ζήτημα είναι ... Η Khloe θέλει ένα νέο σκυλί και η True θέλει μια γάτα.

«Η σκυλίτσα μου Gabbana πέθανε όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος. Συναισθηματικά, δεν ήμουν έτοιμη για ένα άλλο σκυλάκι. Αλλά τώρα που η True μεγαλώνει, σκέφτηκα ότι θα της έπαιρνα ένα σκυλί μόλις εγκατασταθούμε στο νέο σπίτι. Μου λείπει απεγνωσμένα το Goober Broken Heart μου έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια και είμαι τελικά έτοιμη. Ξέρω ότι ένας σκύλος θα ήταν μια μεγάλη προσθήκη στο σπίτι μας. Η Miss True όμως έχει αγάπη για τις γάτες και θέλει μια γάτα. Δεν είχα ποτέ γάτα στο παρελθόν. Δεν ξέρω τίποτα για τις γάτες. Έρευνα για εβδομάδες (κυριολεκτικά). Προσπαθώ να την πείσω να πάρει ένα σκυλί, αλλά δεν το κάνει. Λοιπόοοοοοοοον ξέρει κανείς για κάποια καλή διάσωση για γατάκι στο Λος Άντζελες », έγραψε η Khloe στο Twitter.

Πρόσθεσε: «Έχω λίγους μήνες ακόμη μέχρι να μετακομίσω. Προσπαθώ λοιπόν να κοιτάξω καταφύγια και να κάνω ακόμα περισσότερη έρευνα μέχρι τότε. Είμαι βέβαιη ότι μια κίνηση μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική για ένα παιδί τριών ετών, οπότε προσπαθώ να κάνω το γατάκι να μετακομίσει εγκαίρως, έτσι ώστε η True να ενθουσιαστεί για το νέο σπίτι ».

Η Khloe αστειεύτηκε λέγοντας ότι επιθυμεί η True να ήταν αρκετά μεγάλη για να της πει «είσαι αλλεργική στις γάτες. Η μαμά μου μου το έλεγε αυτό όλα τα παιδικά μου χρόνια. Δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Genius move !! ”

Απαντώντας στους θαυμαστές, η Khloe αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα πάρει και σκύλο και γάτα.