Ιούνιος 2021

Η Christina Aguilera υποστηρίζει την Britney Spears - Διαβάστε την πλήρη δήλωσή της

Η Christina Aguilera υποστηρίζει την Britney Spears, λίγες μέρες μετά το δικαστήριο της ποπ σταρ ενάντια στη συντηρητική κατοχή υπό την οποία βρισκόταν τα τελευταία 13 χρόνια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Christina και η Britney μεγάλωσαν μαζί ως μέλη του καστ στο All-New Mickey Mouse Club από το 1993 έως το 1994. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον κόσμο της ποπ μουσικής ταυτόχρονα.

Η Μπρίτνεϊ και η Κριστίνα παρουσιασαν μαζί τα βραβεία μουσικής βίντεο MTV 2000 και στη συνέχεια εμφανίστηκαν με τη Madonna στα VMA το 2003.

Η Jessica Biel και το επτασφράγιστο μυστικό

Η Τζέσικα Μπίελ είπε ότι αυτή και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ δεν σχεδίαζαν να κρατήσουν την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους, Φινέα, «μυστικο».

Σε μια σπάνια συνέντευξη για την τετραμελή οικογένειά της, η ηθοποιός, 39 ετών, μίλησε ειλικρινά για το καλωσόρισμα του δεύτερου παιδιού της στον κόσμο στη μέση της πανδημίας κοροναϊού.

«Είχα, ένα μυστικό μωρό COVID», είπε η Biel. "Δεν ήταν σαν να έπρεπε να είναι μυστικό. Απλώς συνέβη ο COVID και μετά πήγα στη Μοντάνα με την οικογένειά μου και δεν έφυγα ποτέ."