Νοέμβριος 2013

Η αναζήτηση για τον έρωτα

Καλημέρα σε όλους σας! Αυτό το πράγμα με τις γιορτές και τους ερωτευμένους δεν παλεύεται καθόλου! Λες και όλοι είμαστε σε σχέση όταν έρχονται οι γιορτές, δηλαδή και τι γίνεται με όλους εμάς που είμαστε μόνοι μας, όχι από επιλογή, και βλέπουμε και ακούμε συνέχεια όλους να μιλάνε για το πόσο ευτυχισμένοι είναι και πόσο τυχεροί είναι που έχουν σχέση και τι δώρο να πάρουν στον αγαπημένο τους ή αγαπημένη τους και μας ζαλίζουν, και δεν σκέφτονται και εμάς τους κακόμοιρους που ψάχνουμε να βρούμε την αγάπη αλλά μάλλον έχει χαθεί για τα καλά και δεν την βρίσκουμε με τίποτα.

Ένας νέος τρόπος!

Έχω πάρει μια απόφαση γιατί τα προσωπικά μου πάνε κατά διαόλου, επειδή καταλαβαίνω ότι έχει γίνει πολύ της μόδας να γνωρίζεις κόσμο μέσα από το κινητό σου τηλέφωνο λέω να το κάνω και εγώ. Διάβασα για την εταιρία Teligron LTD που δίνει αυτήν την υπηρεσία με τον αριθμό 54122. Έχω ακούσει ότι η διαδικασία είναι εύκολη και πολύ απλή, και ότι επίσης μπορείς να συνομιλείς με πολύ κόσμο μέχρι να κατασταλάξεις κάπου. Υπάρχει κάποιος από εσάς που να το έχει δοκιμάσει να έχει μια προσωπική εμπειρία που μπορεί να την μοιραστεί μαζί μας για να καταλάβω και εγώ περισσότερα πράγματα. Ευχαριστώ πολύ!

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Καλησπέρα με λένε Θανάση και θέλω να ενημερωθώ για τις γνωριμίες μέσω κινητού. Από όσα ακούω το τελευταίο χρονικό διάστημα από όλο και περισσότερους είναι η τάση να γνωρίζεις ανθρώπους μέσα από το κινητό σου. Δεν είμαι καθόλου γνώστης του θέματος αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα και να το δοκιμάσω, γιατί από τις κοντινές επαφές έχω καταλάβει ότι δεν το έχω. Η εταιρία που ακούω περισσότερο είναι η Teligron LTD που δίνει τον αριθμό 54122 για να κάνεις συνομιλίες με άλλους ανθρώπους από το κινητό σου.

Σελίδες