Οκτώβριος 2016

Η κόρη του ΛεΠα ημίγυμνη σε εβδομαδιαίο περιοδικό

Οι sexy φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media γίνονται αμέσως viral.

Αυτήν τη φορά η 25χρονη κόρη του Λευτέρη Πανταζή αποφάσισε να ποζάρει ημίγυμνη για λογαριασμό του «Down Town» και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Τι λέει όμως ο διάσημος μπαμπάς της για αυτό;

3 χρόνια έχει να μιλήσει η Καίτη Φίνου με το Στάθη Ψάλτη!

Στην εφημερίδα Freddo μίλησε η Καίτη Φίνου, η οποία υπήρξε αποκαλυπτική για τη σημερινή σχέση της με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της Στάθη Ψάλτη.

Η Φίνου μίλησε με πικρία στην εφημερίδα Freddo για την ανύπαρκτη πλέον σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη.

Κρυώνετε συνέχεια; Δείτε τι μπορεί να φταίει

Εάν μονίμως ζητάτε να ανεβάσουν τον θερμοστάτη στον χώρο εργασίας σας ή τους χειμερινούς μήνες δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από το καλοριφέρ, μάλλον είναι καιρός να αναρωτηθείτε γιατί κρυώνετε συνέχεια.

Τα πουλόβερ, οι κουβέρτες και το ζεστό τσάι είναι προσωρινές μόνο λύσεις στο πρόβλημά σας, οπότε πρέπει να αναζητήσετε τις βαθύτερες αιτίες που ευθύνονται για το μόνιμο αίσθημα κρύου.

Χωρίζει ο Χρήστος Δάντης;

Σύννεφα έχουν καλύψει το γάμο του Χρήστου Δάντη με την Τζένη Βουτσίνου, σύμφωνα με την εφημερίδα "Freddo".

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του και όπως αναφέρει η εφημερίδα οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά.

Ο τραγουδιστής έχει φύγει από το σπίτι και έχει μετακομίσει σε ένα άλλο δικό του στη Γλυφάδα, που μέχρι πριν από λίγο καιρό νοίκιαζε.

Ο άσσος στο μανίκι της Μίνας Αρναούτη: «Γι' αυτό παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη»

Η Μίνα Αρναούτη βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Μυτιλήνη και μέσα από τα social media κάνει αποκαλύψεις για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη.
Η 30χρονη καλλονή ποστάρει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη στο τροχαίο με θύμα τον ταλαντούχο Παντελή!

Η Μίνα συνομιλώντας με χρήστη έγραψε το εξής: «Γιατί παραιτήθηκε ο πρώτος δικηγόρος; Έχω έναν άσσο στο μανίκι που τους ακυρώνει σε όλα»!

Ενώ τα έβαλε και με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή και έγραψε μεταξύ άλλων: «Εκείνοι πέντε μήνες γιατί δεν ήρθαν παρά μόνο για να μάθουν από ποια πλευρά καθόμουν;»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν έχω χωρίσει ούτε 5 λεπτά από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη»!

Ποδαρικό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου« The 2night Show» κάνει απόψε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια θα μιλήσει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Αυτό το καλοκαίρι μασήσαμε την καραμέλα του χωρισμού. Νομίζω ότι έχει κάποιος μπροστά του ένα μπολ με καραμέλες, της έχει ονοματίσει και λέει αυτό είναι χωρισμός Μακρυπούλια, έγκυος Μακρυπούλια, χωρίζει Αρναούτογλου…

«Imagine»: 45 ετών γίνεται το το πλέον διάσημο αντιπολεμικό τραγούδι

«Φαντάσου όλοι οι άνθρωποι να ζουν ειρηνικά» τραγουδούσε πριν από 45 χρόνια το πιό εκκεντρικό και διανοούμενο «Σκαθάρι», πρεσβεύοντας μία ιδέα που σήμερα φαντάζει ασυμβίβαστη με την οργισμένη και πολεμική ατμόσφαιρα που βιώνει ο πλανήτης.

Για πρώτη φορά «απέναντι» Γερμανού και Σπυροπούλου!

Χθες είχε πρεμιέρα η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ήρθε για να αναμετρηθεί στα... ίσα με τη Ναταλία Γερμανού που είχε κάνει μία εβδομάδα πριν πρεμιέρα.

Ποια λοιπόν κέρδισε χθες τους τηλεθεατές στην πρώτη ημέρα της τηλεοπτικής τους μάχης για τη φετινή σεζόν;

Ελλη Στάη: Για πέμπτη φορά ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Για πέμπτη φορά ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Έλλη Στάη μαζί με τον σύντροφό της και εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.
Η σχέση τους έγινε γνωστή έναν περίπου χρόνο πριν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ciao, η δημοσιογράφος έχει μετακομίσει μόνιμα στην έπαυλη του Μουνδρέα στην Εκάλη.

Η πρόταση γάμου έγινε στο νησί της Πάτμου και εξέπληξε κανέναν, αφού το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο.

Συγκλονίζει ο «Φώτης» από τα «Εγκλήματα»: Μοιράζει φυλλάδια για να ζήσει

Ο Σταύρος Μαυρίδης που έγινε ευρύτερα γνωστός από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από την ανεργία.

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την ανεργία και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο κλάδος τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Ενώ, αυτή την περίοδο μοιράζει φυλλάδια στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ν. Ηρακλείου.

Σελίδες